Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

16 Julai 2012

D'NIFI Stokin

D'NIFI Stoking Bertenaga Bio


D'NIFI adalah Stokin Bertenaga Bio (Berteknologi Nano dari Jepun), diperbuat daripada kain kapas berkualiti premium dengan reka bentuk yang selesa dipakai khusus un tuk menjaga kesihatan kaki. Ia mengandungi Bio-seramik yang mengeluarkan pancaran infa merah jarak jauh dan menghasilkan ion negatif yang dapat menembusi ke dalam pori-pori kulit kaki dan bekerja pada saraf kaki seterusnya memberi kesan ketenangan dan melegakan kekejangan otot-otot kaki.

Ion negatif yang terhasil ini dapat meneutralkan radikal bebas seterusnya membunuh bakteria yang terdapat pada kawasan tapak kaki. Infra merah jarak jauh yang terdapat pada bio seramik ini dapat mengembangkan kapilari darah seterusnya melancarkan peredaran darah pada tapak kaki. Ia juga dapat menyingkirkan mendapan kalsium pada tapak kaki (bahagian sendi kaki) seterusnya menjadikan kaki terasa selesa dan bebas daripada sengal-sengal. 


Rekabentuk D'NIFI yang menggunakan kain kapas berkualiti premium ini sangat efektif untuk menyerap peluh dan memberikan kekeringan pada bahagian tapak kaki walaupun dipakai berjam-jam. Ini juga mengurangkan pertumbuhan bakteria dibahagian tapak kaki.

FUNGsI D'NIFI
  • Membantu membunuh bakteria dibahagian tapak kaki.
  • Mencegah bau busuk dan gatal-gatal pada bahagian tapak kaki.
  • Membantu mengembangkan kapilari darah seterusnya melancarkan peredaran darah khususnya dibahagian kaki.
  • Membantu menyingkirkan mendapan kalsium pada sendi kaki seterusnya menjadikan bahagian tapak kaki berasa selesa dan bebas daripada sengal-sengal.
  • Membantu mendapatkan tidur malam yang lebih nyenyak.
  • Membantu melegakan kekejangan otot dengan berkesan.
  • Membantu memberi kesan ketenangan.
  • Menyerap peluh dengan cepat agar kaki sentiasa kering dan selesa.

Siapa nak stoking best leh contact Cah 019-6354918
atau call/sms/whastapp - 0168165300

Tiada ulasan:

Catat Ulasan