Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

25 Julai 2012

Umur saya 31 dah.. Eh x caya lah! Macam 25 je? =)

Rata2 wanita mengidamkan bentuk badan yang RAMPING atau paling kurang pun tidak MENGGELEBER atau bagi mereka yang kurus perut tu takde la BUNCIT! Selain itu wanita juga mengidamkan raut wajah yang tidak kusam... serta manis dipandang.. =) Dan wanita paling tidak suka jika ada ayat2 begini yang ditujukan pada mereka.. 

- " Awat la hang gemok sangat ni.. Sihat sangat!" atau.. 
- " Kenapa muka ko nampak letih je ni.. Kusam semacam tengok" atau 
- " Eh! Ko ngandung ke Siti? Lain mcam je badan ko?"(walhal masa tu tak ngandung pun..)

Itu antara contoh2 soalan yang paling tak digemari oleh wanita... Macam2 akan bermain dalam fikiran mereka.. Dan ini akan membuatkan mereka merasa rendah diri dan akan membuat GAP @ menjarakkan diri dengan kawan2.. Termenung sana.. termenung sini mengenang nasib diri... 

TETAPI wanita sangat2 suka bila orang sekeliling :

- Tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab ANDA kelihatan begitu muda.(walhal umur dah 31.. Ngeeee =) )
- Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.. (Itu bagi yang dah berkahwin dan mempunyai anak )
- " Aku tengok ko ni slim & solid je.. Perut pun tak  buncit"
- " Muka sentiasa berseri la awak ni.. Apa rahsia?"
- "Cantik je baju yang ko pakai.. Ye la.. Badan tak mengembang.. Maintain je" 

Cah sekarang pada usia 31 =)
 Haaaaaa!!! Kembang tak? Kembang tak rasa bila orang selalu jadikan awak ni perhatian.. Tapi jangan sampai menimbulkan riak yer =) Ni cah nak menggambarkan situasi yang timbul bila kita sentiasa menjaga kesihatan dan selain itu mendapat manfaat darinya..BONUS!! =) Menjaga kesihatan disamping mendapat manfaat yang lain.. Nak tau macam mana? Dengan mengamalkan Set Wanita Anggun! Set ini terdiri daripada 3 produk iaitu Bidadari, QShe dan Nu~Cell.. Setiap produk mempunya keistimewaan tersendiri.. Nak tau apa kelebihan produk2 ni? Meh nak strory.. =)

BIDADARI

Membantu masalah keputihan yang sering dihadapi oleh wanita remaja dan dewasa.
Membantu mengatasi masalah senggugut.
Membina rahim.
Mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin)
Menyegarkan otot faraj.
Menyempitkan faraj.
Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin.
Menambah kolegen dalam badan.
Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah.
Membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
Melegakan panas badan.
Menyegar, menegang dan mengindahkan payudara.
Membekalkan tenaga segera.
Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan. Oleh itu ia sangat baik dan seolah-olah ia dirumus khas untuk wanita lepas bersalin.

QSHE

Menganjalkan kulit yang telah melendut.
Menegang dan menghaluskan stuktur kulit.
Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur.
Memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat.
Mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh.
Menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih.
Mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal.
Memberi perlindungan maksima ke atas masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
Mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya.
Mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang.
Mengawal keguguran rambut
Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
Membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh.
Mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan.

NU~CELL

Mengapa kita perlukan Nu~Cell?
- Semakin meningkatnya usia, mutu kehidupan semakin menurun disebabkan faktor pemakanan, gaya hidup yang tidak sihat dan persekitaran
- Mencegah lebih baik daripada mengubati
- Terlihat lebih muda dari usia anda
- Merasa sihat dan bersemangat
- Bertenaga sepanjang hari
- Bebas dari penyakit kronik
- Memiliki kehidupan yang berkualiti dan optimum

Kelebihan Menggunakan Nu~Cell -
- Merupakan supplemen kepada sel stem/ sel induk anda sendiri
- Bukan daripada sel induk embrio/sel induk asing (tiada isu kontroversi)
- Sel stem/sel induk dalam tubuh anda merupakan 'doktor peribadi' anda
- Semakin banyak sel stem/sel induk yang aktif, semakin sihat anda
- Tiada suntikan, tiada pencabutan, tiada penuaian sel-sel, tiada pembedahan, tiada kontroversi. Kerana ini adalah sel-sel stem/induk anda sendiri

Kalo yang nak nampakkan diri tu Slim Melim.. Meh Tambah 1 Produk lagi.. Iaitu Nu~Clonz.. Ape Rahsianya?  

NU~CLONZ

Kelebihan NU~CLONZ : 
  • tidak menyekat selera anda
  • tidak menahan anda dr merasa lapar
  • tidak perlu berdiet
  • tidak perlu bersenam dgn kuat
Fungsi : 
  • membersihkan usus
  • memecahkan lemak2 dlm badan
  • membuang toksin

Hasil:
  • usus menjadi bersih dan dapat menyerap khasiat makanan dengan cepat
  • membuatkan anda rasa kenyang dengan cepat dan makan dengan kuantiti yg sedikit
  • badan lebih firm kerana lemak-lemak telah dibuang
  • badan lebih ringan dan segar
  • tiada lagi bau mulut, nafas lebih segar, kulit lebih sihat dan cantik kerana toksin telah dibuang

Haaaa!!! Korang dan tahu kan kelebihan Set Wanita Anggun ni?? Tunggu ape lagi..  Cah tengah buat PROMOTION ni... Biasa RM234 sempena Ramadhan ni Cah bagi diskaun.. So.. Harga Promosi Ramadhan ialah Jeng.. Jeng..Jeng..


RM198 + FREE KAD DISKAUN

RM258 + FREE KAD DISKAUN

Opppppsss!!! Nak tengok testimoni terbaru ?? Meh tengok! =)
Baru 3 bulan makan  produk ni Muka Makin Berseri, Warna Kulit Semakin Sekata dan yang Best Bawah Dagu Tak der Berlipat dah !!!


Haaaaaa!! Ape tunggu lagi.. Nak Cantik untuk raya ni? Call / msg Cah di 019-6354918

Tiada ulasan:

Catat Ulasan