Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

06 Ogos 2012

Set Percubaan!! RGC + Nu~Clonz.. Sape mau cuba.. Promotion!! JOm!

Haaaa!! Dah 17 hari puasa!!Tapi badan makin naik.. Aikk?? Macam mana ni? Patut puasa badan lebih susut.. Bukan naik!! Korang yang risau2 ni.. Jangan Panik!!! Ade lagi 13 hari puasa.. Cah ade jalan.. Set percubaan untuk seminggu!! Haaaa!! Menariik kan?? At least.. Kalo tak dapat kurang banyak pun.. Kurang skit pun jadi la.. Sekurang2nyer korang DETOX!! Dari tak kurang @ tak buat langsung kan?? Sape nak??? Boleh cuba.. Murah je!!

Nak tau Khasiat setiap satu produk ni? Meh nak bagi tau.. :)

RGC

1. Membantu ketika berpuasa (menahan lapar & memberi tenaga).
2. Penahan lapar (membantu menurunkan berat badan berlebihan) - diminum sebelum mengambil makanan.
3. Membuang air dan lemak berlebihan dalam badan.
4. Mengatasi kelesuan dan tenaga seksual.
5. Membekalkan tenaga berpanjangan.
6. Mengatasi dan membantu pencernaan dalam sistem usus badan (mampu mengawal/mengubat penyakit cirit birit).
7. Membantu merawat NEURALGIA (Sakit urat/saraf) dan kesakitan ringan.
8. Memudahkan pernafasan (boleh membantu merawat asma/lelah).
9. Membantu mengurangkan Sindrom sebelum datang haid (PMS).
10. Menguatkan otot jantung.
11. Mengurangkan atau menghilangkan demam.
12. Mencegah jangkitan kuman.
13. Membantu mencairkan darah beku dalam salur darah.
14. Sebagai anti-oksida membantutkan sel-sel kanser dalam organ badan.
15. Membantu mengempiskan perut dengan mengeluarkan sisa toksin dari usus besar dan usus kecil dalam organ dalaman badan.

 
Nu~Clonz
Kelebihan NU~CLONZ : 
  • tidak menyekat selera anda
  • tidak menahan anda dr merasa lapar
  • tidak perlu berdiet
  • tidak perlu bersenam dgn kuat
Fungsi : 
  • membersihkan usus
  • memecahkan lemak2 dlm badan
  • membuang toksin

Hasil:
  • usus menjadi bersih dan dapat menyerap khasiat makanan dengan cepat
  • membuatkan anda rasa kenyang dengan cepat dan makan dengan kuantiti yg sedikit
  • badan lebih firm kerana lemak-lemak telah dibuang
  • badan lebih ringan dan segar
  • tiada lagi bau mulut, nafas lebih segar, kulit lebih sihat dan cantik kerana toksin telah dibuang

Produk Cah akan repack.Tidak datang dalam original pack yer kawan2.. Sebab set percubaan kan.. Set ni untuk 7 hari yer kawan2.. Untuk set ni ade 7 paket Red Guara Cafe(RGC) dan Nu~Clonz untuk 7 hari.. Nak tau harganya??? Yang!! Tak mahal yang cuma....

PROMOTION SET PERCUBAAN RGC + NU~CLONZ
RM35!!! (Tidak termasuk penghantaran)

Cara makan ialah :

1 Paket RGC diambil ketika sahur
2 - 4 biji Nu~Clonz selepas berbuka.

*Nota : Pengambilan Nu~Clonz bergantung kepada penerimaan badan.. Kalo tak konfiden.. Mula2 boleh ambil 2 biji dahulu. Jika tak nampak kesan untuk esoknyer boleh tambah kepada 4 biji :)


Haaaaaa!! Ape tunggu lagi.. Nak Cantik untuk raya ni? Call / msg Cah di 019-6354918

Tiada ulasan:

Catat Ulasan