Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

06 September 2012

GOLD FOUNDATION ~ Bukan Sekadar Foundation Biasa

DCL ada produk baru tau iaitu Gold Foundation(GF). Cah bukan pemakai foundation tapi kawan-kawan yang dah pakai semua teruja sebab best katanyer!! serious best!

credit pics to KDa Cantek
Ni la gambar GF yang best ni. Cantek kan? Thanks DCL sebab keluarkan produk yang sangat2 superb. Rugi tau tak cuba


GF ni boleh tahan lama..boleh pakai muka basah or muka kering. Muka basah bukan sebab peluh tp sbb basuh muka tau. Muka berpeluh kalau tepek apa2 mmg la tak elok so sila jangan buat.
Ni nak share kelebihan Gold Foundation ni:-
  • membantu menghilangkan parut jerawat
  • membantu menghilangkan masalah jeragat
  • meratakan tona kulit wajah agar nampak sekata
  • menghaluskan kulit bak sutera
  • melembapkan kulit
  • boleh digunakan sebagai concealer
  • berbentuk stik, dan mudah dibawa
  • boleh dipakai semasa kering atau basah
  • sangat jimat. dengan penggunaan setiap hari, anda boleh menggunakannya sehingga 4 bulan!!!!  
Dengar tu? 4 bulan tau leh tahan. Dahla best, tahan lama plak tu.  Pakai without anything pun sangat ok. So memang berbaloi-baloi la. 
Harga GF ni RM118.00 tapi khas untuk pembaca blog Cah, Cah bagi special price. Just SMS Cah and b gtau u all baca dari blog cah so cah bagi harga special special punya. Ni no cah ye 019-6354918. Promosi ni sampai kehabisan stok. So siapa cepat dia dapat!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan