Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

12 September 2012

Testimoni Cah

Assalamualaikum..


Asyik testimoni orang lain je.. Meh sini nak bagi testimoni sendiri..Hik hik hik.. Tu dia.. Baru nak keluar testimoni sendiri? Sebenarnya nak keluarkan lama dah.. tapi dok cari mana gambar lama yang dok terperok.. =)


Mungkin ramai yang terfikir.. Wajah cah yang terpampang kat side bar dan post sebelum ni memang dari awal begitu.. Hehehehe.. Owhh... tidak..korang mesti tak percaya kalo cah cakap muka cah sangat2 berjerawat.. Muka kusam dan bawah mata sangat sembab... Sampai segan la nak face to face ngan orang.. Rasa self confident level memang sangat2 rendah... Masa muda belia dulu memang ada gak jerawat.. tapi tumbuhnya seketul sebulan je la.. Tapi sampai satu tahap..jerawat kat muka cah ni jadi kronik... Sangat2 tak selesa ye hadek hadek, kakak kakak sekalian.. Tapi Alhamdulillah..cah diperkenalkan oleh Kak June Cantek(KJC) ngan Set Wanita Anggun (SWA). Alhamdulillah setelah hampir 6 bulan konsisten guna SWA ni.. Muka cah dah kembali bersih.. Yang best nyer.. Time period pun, jerawat tak timbul dah.. kulit muka pun dah sekata dan... bawah mata tak sembab sangat dah.. cah suke!!! =)



Beza kan?? Tengok la muka cah dulu..Huk huk huk.. Sangat2 berjerawat.. Malu nak jumpa orang.. Tapi sekarang Alhamdulillah.. Dah mula ada rasa self confident nak jumpa orang.. :)

Sebenarnya produk ini adalah  30% untuk kecantikan dan 70% kesihatan.. Bila sistem badan kita sihat.. secara automatik kita akan nampak CANTEK =).. Dan kecantikan itu akan terserlah pada zahir badan kita.. seperti kulit jadi lebih halus.. jerawat hilang.. dan macam2 lagi lah.. Ada pelbagai khasiat dalam Set Wanita Anggun ni.. Dari keperluan untuk anak dara hingga la mak-mak ni..Maka.. Pada wanita-wanita di luar sana.. marilah kita berSWA..Mari..Mari..Mari..

Credit pic to Azah Cantek =)

Haaaaaa!! Ape tunggu lagi.. Nak cuba? Nak harga JIMAT?? Call / msg Cah di 019-6354918 atau email ke esah8107@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan