Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

08 Oktober 2012

TESTIMONI SET BERSALIN!!

Assalamualaikum..

Kat sini Cah nak berkongsi testimoni dari biz partner cah untuk produk SET BERSALIN!! Mungkin ada para2 ibu yang sedang mengandung sedang tercari2 produk untuk diamalkan semasa berpantang nanti. Kepada ibu2 sekalian.. Boleh la amalkan SET BERSALIN ini.. Set ini memang sedang hangat dipasaran!!

Ini Testimoni Set Bersalin from Customer ECom Cantek iaitu Pn.Normala !

Menakjubkan!!!! Kulit Makin halus dan Anggun & badan bertenaga selepas Men
gamalkan Set Bersalin dalam Tempoh 60 hari berpantang !

Dah macam ANAK DARA lor ! PM Cah untuk dapatkan Set Bersalin anda !! Cepat!! 
KETARA KAN PERBEZAANNYA??
 Apa tunggu lagi dapatkan SET BERSALIN ANDA!!

Nak kembali seperti anak dara selepas bersalin.. Cepat PM/Call Cah 0196354918 atau email kepada esah8107@gmail.com

03 Oktober 2012

Ape??? Jerawat??



Masalah jerawat disebabkan oleh pengeluaran sebum dari kelenjar di kulit muka dan tubuh badan kita.  Sebum ini akan menyekat liang roma dan sebum yang terkumpul amat senang untuk dijangkiti bakteria. Ini menyebabkan proses radang dan seterusnya menjadi jerawat. Para doktor sering menyarankan agar pesakit-pesakit menjaga kebersihan kulit dan menggunakan krim jerawat untuk menyembuhkan pesakit ini.


Kulit tidak akan menjdai licin dalam sehari dua, malah seseorang pesakit perlu sabar dan terus menggunakan krim jerawat dan ubat-ubatan yang diberikan untuk beberapa bulan sebelum masalah jerawat itu pulih.

Kita juga DILARANG MEMICIT JERAWAT DENGAN KUKU. Ini kerana kuku adalah tempat pembiakan bakteria/kuman.. Sekiranya kita memicit jerawat dengan kuku maka ia memudahkan pembiakan bakteria dan seterusnya mengakibatkan pertambahan jerawat pada wajah. Selain pembersihan wajah sebagai rutin harian, kita digalakkan memakan sayuran dan buah-buahan untuk meberi vitamin kepada kulit kita. Tahukah anda, masalah jerawat juga timbul akibat ketidakhadaman pemakanan yang diambil. Badan kita tidak melalui proses detox yang sebenar, lalu mengumpul bahan2 kotoran dibadan.. Anda juga akan menghadapi SEMBELIT. Hasilnya, jerawat akan tumbuh pada muka dan badan. Muka juga akan kelihatan kusam dan tidak sekata.

Bagi anda yang menghadapi masalah ini, ada jalan penyelesaiannya!! Dapatkan SET DETOX anda!

SET DETOX (Nu~Cell + Nu~Clonz)

Jadikan kulit muka yang MENGGERUTU kepada HALUS MULUS TANPA CELA!! PM / Call/ SMS Cah untuk harga ISTIMEWA!! Dapatkan segera!!! - 019-6354918 atau email ke esah8107@gmail.com