Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

06 November 2012

Testimoni Bidadari dan Qshe

Assalamualaikum..


Testimoni daripada TCAM Member Nad Cantek !  Payudara adalah aset wanita!!Ye! Itulah hakikatnya.. Bukan cah sorang je yang cakap tau.. makcik ni yang ade 23 anak dan 60 cucu yang cakap.. Sipa keluar kat surat khabar lagi tau.. Kerlassss ko makcik! Korang ade?? Ini buktinya.. 


Haaaaa.. Korang nampak tak apa yang makcik ni highlightkan... MENJAGA PAYUDARA.. OK.. saje capslock kan.. bagi korang buka mata besau2 skit.. Yeeeeee!! akak2 adik2.. Menjaga payudara penting kerana payudara adalah aset wanita... Dan merupakan salah satu kunci kebahagiaan rumah tangga.. Bagi ibu2 atau mak2 yang rasa2 bahawa aset anda tu dah TERjatuh dari kedudukan asal.. Apa salahnya mencari penyelesaian. Bukan dibiarkan.. Sampai masa.. Suami jadi bosan.. Bak kata sorang akak kat opis cah ni.. Nak wat camno.. Melayut sampai boleh disangkut ke belakang.. Apekah??? Owwwhhh.. TIDAK!! Lagi satu.. tak semestinya anak dara juga terkecuali.. Ade tu masih lagi muda.. Tapi payudara dah jatuh..


Memang kesian sangat sebab tak sayang anugerah yang diberikan. Tidak sayang dan cinta pada aset yang terletak di badan sendiri.. Mahukah akak2 dan adik2 tergolong seperti mereka? Bukan niat cah nak memburuk dan menjatuhkan maruah wanita lain. Tapi ini la hakikatnya kerana cah jugak sorang wanita yang mempunyai aset yang tak ternilai ini. Aset ini tidak boleh dinilaikan dengan wang ringgit. Mungkin jika anda bertindak awal, harga untuk penjagaan aset ini tidak seberapa jika dibandingkan jika kita kehilangan aset penting ini. RENUNG2KAN yer semua =)

Pada kalian yang nak mantapkan aset yang ada tu. Boleh la mencuba Bidadari dan Qshe. Nak tau ape kehebatan produk ni.. Haaaaaa.. Meh sini cah share testimoni dari customer biz partner cah.. Mari..mari..mari.. =)

Bestkan???Asalnya nak ambil sorok-sorok dari suami, last2 terkantoi. hahaha.

Testimoni kat atas membuatkan anda tak perlu nk fikir lama-lama untuk mencuba dan mencarik. So call cah dan cah akan COD Free sekitar Puchong, Dengkil, Sepang dan Putrajaya. Bagi Luar dari kawasan Cah sediakan perkhidmatan Pos Laju untuk anda.Ok.. tak perlu lagi citer panjang2.. korang baca ni pun sure terangkat jugak kan?? Jom order Bidadari dan Q~She dari Cah skang.. just call / sms 0196354918. Nak whatsapp pun boleh.. Whatsapp kat 0168165300.. Nak Consult FREE kita boleh Booked Appointment.Ape tunggu lagi.. mari rebut peluang untuk mencantikkan aset anda..

Untuk dapat harga TERBAEK!! just call / sms 0196354918. Nak whatsapp pun boleh.. Whatsapp kat 0168165300 =)

4 ulasan:

  1. ibu menyusu boleh makan tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam asiah.. ibu menyusu boleh makan.. sebab tak panas..

      Padam
  2. Bukan ke kalo menyusu baby lelaki x blh mkn q she ni sbb trdpt kandungan lobata?

    BalasPadam
  3. Mencari yg ini.. Sila update saya

    BalasPadam