Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

07 November 2013

Assalamualaikum.. 

NAK TAMBAH DUIT POKET..NAK BELAJAR BERNIAGA..JOM SAYA TUNJUKKAN CARANYA...NI BUKAN SKIM CEPAT KAYA..NI USAHA SAMPAI BERJAYA....

SAYA MENAWARKAN peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menambah duit poket menjadi ejen DROPSHIP saya.

UNTUK menjadi ejen dropship. Hanya perlu PROMOTE ONLINE OR OFFLINE list produk yang telah saya berikan kepada anda.. Maklumat mengenai Produk juga telah disediakan.. Segala kerja PEMBUNGKUSAN dan PENGEPOSAN, saya akan lakukan bagi pihak egen dropship....zaman serba maju dan dunia tanpa sepadan sekarang ni nk cari duit pun tak perlu modal yg penting usaha,rajin dan doa....

KELEBIHAN dropship dengan saya :
1) Tidak perlu modal dan tidak perlu simpan stok.
2) Tidak perlu menghantar/membungkus barang.
3) Keuntungan yang diperolehi adalah keuntungan bersih



Nak Tahu caranya.. PM saya!! Saya akan tunjukkan caranya!! TIADA MODAL!! TIADA SIMPANAN STOK!! HANYA PROMOTE SAHAJA!! Boleh emailkan pertanyaan anda ke cah.cantek@gmail.com

Kenapa perlu ambil Nu~Cell??

Assalamualaikum.. 

NU~CELL juga adalah antara produk kesihatan yang harus diamalkan setiap hari.. Ia mempunyai supplement untuk sel stem/ sel induk yang mana ia nya diperlukan oleh tubuh untuk membaikpulih tisu atau organ yang rosak.. 

Hanya amalkan 2 sachet makanan ajaib ini setiap hari, pagi / malam. Anda pasti dapat rasakan perbezaannya.




Dapatkan produk HEBAT ini dengan menghubungi CFA di talian 016-8165300 (call/whatsapp/sms)

STOKIN D'NIFI

Assalamualaikum.. 



Ramai yang merungut.. Kaki Berbau!! Kaki Mudah Lenguh!! Dan macam-macam lagilah masalah berkaitan kaki ni.. Kita tau URAT-URAT pada KAKI ni memainkan peranan yang sangat PENTING!! Nak tau kenapa penting? Kerana di kakilah SARAF-SARAF bagi sistem badan kita berada.. 

Sebab tu lah.. Orang selalu membuat rawatan URUTAN TAPAK KAKI untuk mengurangkan kesakitan.. Pada TAPAK KAKI juga lah.. Kita boleh mengetahui kedudukan ORGAN-ORGAN PENTING dalam badan..

KINI!! Tak perlu ke PUSAT RAWATAN untuk URUTAN TAPAK KAKI!!! 
Semuanya anda boleh lakukan di RUMAH!!! APA??? TAK PERCAYA??? :) :) :)
Dengan penggunaan STOKIN D'NIFI yang berterusan andaakan memperoleh PELBAGAI KEBAIKAN!!!! ANTARANYA :

1. MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
2. MENINGKATKAN SISTEM SARAF BADAN
3.MEREDAKAN RASA SAKIT
4.MENJAGA KEHANGATAN DAN MEMPEROLEHI TIDUR YANG NYENYAK
5. MENINGKATKAN SISTEM PENGELUARAN PELUH
6. PELBAGAI LAGI KEBAIKAN!!!!

Siapa yang perlu memakainya.. boleh di PAKAI OLEH SEMUA GOLONGAN USIA!!! IBU DALAM BERPANTANG.. IBU SEDANG HAMIL.. WARGA EMAS.. WAJIB PAKAI!!

CFA sendiri menggunakannya semasa di ofis dan juga waktu malam ketika tidur.. 
AYAH dan IBU CFA sendiri menggunakan stokin ini untuk KESIHATAN MEREKA.. AYAH dan IBU CFA asalnya mengalami sakit lutut akibat usia yang semakin TUA.. SOLAT juga memerlukan bantuan bangku untuk solat duduk.. KINI!! Mereka tak perlu menggunakan BANGKU lagi!! Kerana sudah boleh solat secara BERDIRI!!!






Dapatkan STOKIN TERHANGAT ini CEPAT!! HARGA YANG MURAH!!!!
BUKAN RM170
BUKAN RM150
BUKAN RM100
BUKAN RM80

TAPI CUMA RM49.50 untuk SEPASANG!!! MURAHKAN??

Call/SMS/Whasapp CFA : 016-8165300

19 Ogos 2013

Makanan Kesukaan Rasullulah

Kali ni cah nak berkongsi dengan korang 12 Jenis Makanan Kegemaran Rasulullah S.A.W. Ustaz Abdullah Mahmood mengungkapkan, Rasullulah S.A.W. tak pernah sakit perut sepanjang hayatnya kerana pandai menjaga makanannya sehari-hari. InsyaAllah kalau ikut diet Rasullullah ini, korang takkan menderita sakit perut ataupun keracunan makanan.

1. Barli : Bagus untuk demam jika dibuat sup.

2. Kurma : Nabi berkata rumah yang tidak mempunyai kurma adalah sepert rumah yang tidak ada makanan.

3. Buah Tin: Buah dari syurga. Boleh mengubati buasir.

4. Anggur : Nabi suka buah anggur. Ia membersihkan darah, menguatkan buah pinggang, membersihkan perut.

5. Madu: Ia adalah makanan segala makanan, minuman segala minuman, ubat segala ubat. Mengubati cirit birit jika dibancuh dengan air panas, membuka selera, menguatkan perut, membuang kahak. Elok diminun waktu pagi dengan air suam.

6. Tembikai (Segala Jenis): Nabi berkata wanita mengandung tidak akan gagal melahirkan anak yang baik dari segi karater dan wajahnya.

7. Susu : Nabi berkata susu baik untuk membuang panas badan seperti tangan membuang peluh dari dahi. Menguatkan belakang, memperbaiki otak memperbaharui pandangan mata, membuang kelupaan.

8. Cendawan: Baik untuk mata, perancang keluarga.

9. Minyak Zaitun: Rawatan kulit dan rambut. Melambatkan penuaan, merawat radang perut.

10. Delima: Membersihkan tubuh dari syaitan & bisikan syaitan selama 40 hari.

11. Cuka: Nabi selalu meminum dengan minyak zaitun (Trend yang popular di restoran Itali)

12. Air: Minuman terbaik. Jika dahaga hendaklah disedut perlahan-lahan. Jangan diteguk. Mudah mendapat sakit pada hati.

Hati yang bersih dapat melahirkan pemikiran yang waras. Maka, ‘suapkanlah’ ia dengan makanan dari sumber yang halal dan berkhasiat..

Kalo nak lebih sihat.. Boleh amalkan Amazing, Nucell, Bidadari yang ade kandungan bahan2 ni.. Berkhasiat untuk kesihatan badan.. 

Call/PM/SMS/Whatsapp Cah : 016-8165300 untuk product terhebat ini =)

16 Ogos 2013

Raya Promotion!!

Assalamualaikum kepada semua pembaca blog cah ni =)

Ni cah nak khabarkan pada semua!!! Sekarang ade promotion raya!!


PROMOTION!! SET SIHAT RAYA (SSR) + DISKAUN KAD... 

Haaaaa!!! raya baru masuk 9 hari.. rasa mcm dah sendat2 baju yg ditempah tu kan.... nak2 bahgian lengan pinggang n peruttt!! tepuk dahi.. mula la rasa nak skip mkn, nak kire kalori atau paling drastik dok memerap kat umah merajuk sendiri gara2 tak mampu nk tahan godaan di open house .. Nanes hocay!!

Jom dapatkan berat badan Ideal dgn cara 100% organik dgn dua produk ajaib ini... NU~CELL dan NUCLONZ

Caranya mudah saja... tak complicated pun...

1. Segala lemak dan toxin yang terkumpul hasil pembuangan yang tak brape lawas gara2 makan berbagai bagai lemak. Ketupat.. Rendang.. Lontong.. Serunding.. Mee Kari.. Mee Udang... Tu diaaaa.. Tak hengat donia.. Bila semua baju dah tak muat.. Kain dah ketat.. Mula la nak nangis!! Apa lagi!! Sila lah detox yer!! NUCLONZ kan ade.. 

2. We easily gain weight atas dua faktor utama ni  mcm genetik n metabolism rate yg rendah.. NUCELL kan ade!! 

Jom gorjes n bersolid .. say NO to starving ur self n slimming pills yg diragui kandungannya.. Nak kurus punya pasal.. Makan ubat kurus beracun.. Haaaa.. Tu namanye mmg cari pasal!! Pssttttt nanti dulu... produk ni bukan utk slim n detox je.. iya mencantikan kulit juga tau!!!.. Haaaa!! Tu yang nak dengar tu!!

Jangan asyik merungut badan banyak lebihan spare tyre kalo tak mahu bertindak.. Nak maintain.. Maintain juga.. Tapi pastikan ambil produk yang berkualiti dan mendapat kelulusan yer!! 

Jom pakat2 PM/whatsapp/call/sms : 0168165300 untuk promosi raya!!! Harga memang berbaloi!! Anda yang untung!!! 




Cepat GRAB Promotion ni!!! Memang berbaloi!! 

PM/whatsapp/call/sms : 0168165300

02 Julai 2013

Set Sahur- Persiapan Untuk Bulan Ramadhan =)

Assalamualaikum,


Puasa dah hampir.. Eh! Eh! lagi 8 hari je lg la.. Dah buat bersiapan untuk puasa ke?.. Apa kata.. Siap sediakan diri anda dan keluarga dengan SET SAHUR..

Apa itu SET SAHUR?

Terdiri daripada:
☆Amazing
☆Red Guara Cafe

Macam2 khasiat yg ada dalam 2 produk ni..
*Membantu menahan lapar & memberi tenaga
*Mengatasi kelesuan dan membekalkan tenaga berpanjangan semasa berpuasa.
*Membantu menurunkan berat badan berlebihan selain mengempiskan perut..
*Mengurangkan bibir pecah
*Mengurangkan simptom buasir dan baik untuk buah pinggang..

Kalau nak harga lebih murah, pm laju2 yer... Yang berminat jadi agent dropship juga dialu-alukan.. Duit raya berbaloi- baloi!!! 


Sekarang saya sedang membuat PROMOSI sehingga 1 Ramadhan!! Nak Diskaun?? Apa tunggu lagi!!!


Laju2 Pm inbox #ChantiquesForAll #CahCantek untuk mendapatkan produk... 

PM/Whatsapp/SMS ke 0168165300



25 Jun 2013

D-Laila Beauty Skin Care

Assalamualaikum...

Lama rasanya tak berhapdet blog ni.. Maaf lah.. Sbb cah terlalu bz dgn tugasan diluar yg memerlukan komitmen yg tinggi.. Tapi permintaan produk2 DCL sentiasa ada.. Alhamdulillah.. Ok.. Hari ni cah nak kongsi pasal satu lagi produk DCL yang tengah laris di pasaran.. Iaitu D-Laila Beauty Skin Care.. Lagipun dah dekat puasa ni.. Elok guna utk nmpk cantik di Hari Raya nanti.. :) Produk ni Ada 2 jenis iaitu D-Laila Red untuk kulit bermasalah- jerawat & berminyak dan D-Laila Gold untuk kulit biasa, kering, berjeragat. 



D-Laila Red

Terdiri daripada :- 

1) Acne Facial Bar 
Sabun Acne Aromaterapi adalah pembersih muka yang lembut supaya kulit menjadi lebih sihat. Ia menggunakan ramuan terpilih yang selamat pada kulit tanpa bahan-bahan yang kasar. Ia menghilangkan minyak berlebihan tanpa meninggalkan bahan yang boleh menutup liang roma kulit.


2) Acne Cream 
Krim Acne diformulasi khas dengan Sistem Aromaterapi untuk mengecutkan jerawat (acne) serta membunuh bakteria yang tersembunyi di dalam kulit. Ia mengimbangi sistem sebum tanpa memberi kesan kekeringan dan iritasi kulit. Ia juga mengurangkan kulit berminyak, menghaluskan ruang kulit dan menghalang "breakout" di masa depan.

D-Laila Gold

Terdiri daripada :-
1) Beauty Facial Bar 
Sabun Bar adalah sabun aromaterapi lutsinar tulen yang sesuai untuk membersihkan "makeup" dan "impurities" sambil mengekalkan air pada kulit. Ia diperbuat daripada minyak sayuran dan bahan yang terpilih. Ia membantu melembutkan kulit dengan Vitamin E.

2) UV Foundation 
Bedak asas UV dengan SPF 25. Diformulasi khas dengan Sistem Pencerah Aromaterapi untuk melindungi kulit daripada cahaya matahari, sinar UVA dan UVB dan pencemaran yang menyebabkan pigmentasi, kedut-kedut, jerawat, kesan penuaan dan ton kulit yang tak sekata. Agen kelembapan menolong kulit daripada kekeringan. Ditambah lagi dengan perlindungan SPF 25 terhadap kesan buruk sinar UVA dan UVB. Kulit menjadi lebih cerah, muda, lembut dan menyerikan.

3) Beauty Night Cream 
Diformulasi khas dengan Sistem Pencerah Aromaterapi untuk membantu melindungi kulit pada waktu malam. Ia berfungsi menghalus dan mengembalikan keanjalan kulit serta menyeragamkan warna kulit. Penggunaan harian membantu wajah anda semakin hari tampak cerah, licin dan berseri.

Apa tunggu lagi.. Pm / Sms - 0196354918 @ Whatsapp Cah kat

Jom PM laju2 untuk dapatkan harga menarik!!