Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

25 Jun 2013

D-Laila Beauty Skin Care

Assalamualaikum...

Lama rasanya tak berhapdet blog ni.. Maaf lah.. Sbb cah terlalu bz dgn tugasan diluar yg memerlukan komitmen yg tinggi.. Tapi permintaan produk2 DCL sentiasa ada.. Alhamdulillah.. Ok.. Hari ni cah nak kongsi pasal satu lagi produk DCL yang tengah laris di pasaran.. Iaitu D-Laila Beauty Skin Care.. Lagipun dah dekat puasa ni.. Elok guna utk nmpk cantik di Hari Raya nanti.. :) Produk ni Ada 2 jenis iaitu D-Laila Red untuk kulit bermasalah- jerawat & berminyak dan D-Laila Gold untuk kulit biasa, kering, berjeragat. 



D-Laila Red

Terdiri daripada :- 

1) Acne Facial Bar 
Sabun Acne Aromaterapi adalah pembersih muka yang lembut supaya kulit menjadi lebih sihat. Ia menggunakan ramuan terpilih yang selamat pada kulit tanpa bahan-bahan yang kasar. Ia menghilangkan minyak berlebihan tanpa meninggalkan bahan yang boleh menutup liang roma kulit.


2) Acne Cream 
Krim Acne diformulasi khas dengan Sistem Aromaterapi untuk mengecutkan jerawat (acne) serta membunuh bakteria yang tersembunyi di dalam kulit. Ia mengimbangi sistem sebum tanpa memberi kesan kekeringan dan iritasi kulit. Ia juga mengurangkan kulit berminyak, menghaluskan ruang kulit dan menghalang "breakout" di masa depan.

D-Laila Gold

Terdiri daripada :-
1) Beauty Facial Bar 
Sabun Bar adalah sabun aromaterapi lutsinar tulen yang sesuai untuk membersihkan "makeup" dan "impurities" sambil mengekalkan air pada kulit. Ia diperbuat daripada minyak sayuran dan bahan yang terpilih. Ia membantu melembutkan kulit dengan Vitamin E.

2) UV Foundation 
Bedak asas UV dengan SPF 25. Diformulasi khas dengan Sistem Pencerah Aromaterapi untuk melindungi kulit daripada cahaya matahari, sinar UVA dan UVB dan pencemaran yang menyebabkan pigmentasi, kedut-kedut, jerawat, kesan penuaan dan ton kulit yang tak sekata. Agen kelembapan menolong kulit daripada kekeringan. Ditambah lagi dengan perlindungan SPF 25 terhadap kesan buruk sinar UVA dan UVB. Kulit menjadi lebih cerah, muda, lembut dan menyerikan.

3) Beauty Night Cream 
Diformulasi khas dengan Sistem Pencerah Aromaterapi untuk membantu melindungi kulit pada waktu malam. Ia berfungsi menghalus dan mengembalikan keanjalan kulit serta menyeragamkan warna kulit. Penggunaan harian membantu wajah anda semakin hari tampak cerah, licin dan berseri.

Apa tunggu lagi.. Pm / Sms - 0196354918 @ Whatsapp Cah kat

Jom PM laju2 untuk dapatkan harga menarik!!