Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

16 Ogos 2013

Raya Promotion!!

Assalamualaikum kepada semua pembaca blog cah ni =)

Ni cah nak khabarkan pada semua!!! Sekarang ade promotion raya!!


PROMOTION!! SET SIHAT RAYA (SSR) + DISKAUN KAD... 

Haaaaa!!! raya baru masuk 9 hari.. rasa mcm dah sendat2 baju yg ditempah tu kan.... nak2 bahgian lengan pinggang n peruttt!! tepuk dahi.. mula la rasa nak skip mkn, nak kire kalori atau paling drastik dok memerap kat umah merajuk sendiri gara2 tak mampu nk tahan godaan di open house .. Nanes hocay!!

Jom dapatkan berat badan Ideal dgn cara 100% organik dgn dua produk ajaib ini... NU~CELL dan NUCLONZ

Caranya mudah saja... tak complicated pun...

1. Segala lemak dan toxin yang terkumpul hasil pembuangan yang tak brape lawas gara2 makan berbagai bagai lemak. Ketupat.. Rendang.. Lontong.. Serunding.. Mee Kari.. Mee Udang... Tu diaaaa.. Tak hengat donia.. Bila semua baju dah tak muat.. Kain dah ketat.. Mula la nak nangis!! Apa lagi!! Sila lah detox yer!! NUCLONZ kan ade.. 

2. We easily gain weight atas dua faktor utama ni  mcm genetik n metabolism rate yg rendah.. NUCELL kan ade!! 

Jom gorjes n bersolid .. say NO to starving ur self n slimming pills yg diragui kandungannya.. Nak kurus punya pasal.. Makan ubat kurus beracun.. Haaaa.. Tu namanye mmg cari pasal!! Pssttttt nanti dulu... produk ni bukan utk slim n detox je.. iya mencantikan kulit juga tau!!!.. Haaaa!! Tu yang nak dengar tu!!

Jangan asyik merungut badan banyak lebihan spare tyre kalo tak mahu bertindak.. Nak maintain.. Maintain juga.. Tapi pastikan ambil produk yang berkualiti dan mendapat kelulusan yer!! 

Jom pakat2 PM/whatsapp/call/sms : 0168165300 untuk promosi raya!!! Harga memang berbaloi!! Anda yang untung!!! 




Cepat GRAB Promotion ni!!! Memang berbaloi!! 

PM/whatsapp/call/sms : 0168165300

Tiada ulasan:

Catat Ulasan