Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

24 Disember 2014

Glamoskin Uollss!!!

Assalamualaikum...

Hai... ramai yang tertanya2 sis pakai produk apa.. Since kulit pun da nampak perubahan.. Dulu muka sis memang banyak jeragat.. tapi sekarang da agak clear.. tinggal sikit2 je lagi.. So meh nak kongsi la yang sis pakai yer.. Sis guna skin care yang di import dari Korea.. Nama produk ialah Glamoskin. Nak bagi tau ni! Sekarang Glamoskin tengah buat promotion tau!!!

PRODUK IMPORT.. HARGA TEMPATAN!!!

"JIMAT RM2000 & NIKMATI KESAN BAK RAWATAN LASER!!"

TAK PERLU BEDAH,TAK PERLU MAKAN UBAT,HANYA SAPU SAHAJA BOLEH BUAT KULIT ANDA LICIN, GEBU DAN ANJAL SEPERTI RAWATAN LASER...

MASIH TAK PERCAYA, KLIK>> https://www.facebook.com/CahCantek/albums/838354859550805/?ref=bookmark


Dapatkan harga promosi daripada kami !!
DAPATKAN HARGA PROMOSI SEKARANG !
===================================
Whatsapp “GS” dan hantar 016-8165300
Whatsapp “GS” dan hantar 016-8165300
=================================================
Telah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia, No Not : NOT140703528K
Produk ini digunakan hampir di semua klinik kosmetik surgeri di Korea.
Dapatkan harga promosi daripada kami !!
DAPATKAN HARGA PROMOSI SEKARANG !!







PROMOSI sehingga 31 Disember sahaja tau!! Dapatkan segera!!!
Whatsapp “GS” dan hantar 016-8165300

23 Disember 2014

Promotion!!! Promotion!!

Assalamualaikum..

Haaaaa!!! Sebabkan permintaan yang tinggi dan ramai customer yang asyik bertanya bila nak buat promotion lagi.. maka dengan ini... CFA akan sambung lagi hari promotion untuk Obe Wrap yer dear.. Promosi ni berlangsung hanya 4HARI saja tau!!!... Dari 23/12 hingga 26/12.. Ape tunggu lagi!! cepat dapatkan Obe Wrap anda.. Apa??? Tak tau ape obe wrap ni??? Haaaaa!! Boleh baca kat link kat bawah yer... 

Nak tau brape harganya??? 
PROMOSI DARI 23/12 HINGGA 26/12 TERHAD UNTUK 100 KOTAK SAHAJA!!! 
BELI 1 PERCUMA 1 -----> RM95
BELI 2 PERCUMA 3 -----> RM190






Promosi HANYA 4 HARI saja tau!! TERHAD 100 kotak!! Apa tunggu lagi??? Dapatkan OBE WRAP!! 

Call/whatsapp/sms : 016-8165300

18 Disember 2014

Promosi!! Promosi!! Promosi!!

Assalamualaikum...


Dari 16/12 hingga 19/12.. HANYA TINGGAL 2 HARI SAHAJA LAGI! Ape tunggu lagi!! cepat dapatkan Obe Wrap anda.. Apa??? Tak tau ape obe wrap ni??? Haaaaa!! Boleh baca kat link kat bawah yer... 

Nak tau brape harganya??? 
PROMOSI DARI 16/12 HINGGA 19/12 TERHAD UNTUK 100 KOTAK SAHAJA!!! 
BELI 1 PERCUMA 1 -----> RM95
BELI 2 PERCUMA 3 -----> RM190
 




 
Promosi HANYA TINGGAL 2 HARI saja tau!! TERHAD 100 kotak!! Apa tunggu lagi??? Dapatkan OBE WRAP!! 

Call/whatsapp/sms : 016-8165300
 

17 Disember 2014

YEAR END SALE!!!

Assalamualaikum...

Haaaaa!!! Da masuk bulan 12 kan??? Makanya... Haruslah ade Year End Sale gamaknya!!! Ok untuk kali ni.. Sis akan buat Promotion!!! Promotion ape??  Promotion obe wrap la yunk oii!! Nak tau tak???? Haaaaiiiii..  harga best sangat ni!!! PROMOTION ni sis buat TERHAD untuk 100 kotak obe wrap sahaja tau!! Dari 16/12 hingga 19/12.. HANYA 3 HARI SAHAJA! Esok gov da gaji kan?? Ape tunggu lagi!! cepat dapatkan Obe Wrap anda.. Apa??? Tak tau ape obe wrap ni??? Haaaaa!! Boleh baca kat link kat bawah yer... 


Nak tau brape harganya??? 

PROMOSI DARI 16/12 HINGGA 19/12 TERHAD UNTUK 100 KOTAK SAHAJA!!! 

BELI 1 PERCUMA 1 -----> RM95
BELI 2 PERCUMA 3 -----> RM190

Apa tunggu lagi??? Dapatkan OBE WRAP!! 

Call/whatsapp/sms : 016-8165300





Promosi HANYA 3 HARI saja tau!! TERHAD 100 kotak!! Apa tunggu lagi??? Dapatkan OBE WRAP!! 

Call/whatsapp/sms : 016-8165300

15 Disember 2014

Hot!! Hot!! Hot!! Produk terbaru yang laris sekarang!!

Assalamualaikum..


Haiii!! Ape yang hot sangat tu?? Ni haaaa!! Produk Obe Wrap ni.. Kenapa sis kata HOT? Kenapa?? Kenapa?? Mana tak hot nyer? Baru je restock.. Dah sis kena restock lagi... Mau tak HOT namanyer tu? Berderet-deret masuk mesej dan whatsapp bertanyakan pasal produk OBE WRAP ni.. Untuk jadi agent dropship pun banyak email dan mesej yang masuk.. Sabar yer... Sis jawab email dan mesej satu-satu yer.. Hari ni sis terpaksa restock 150 kotak lagi.. khamis lepas da restock 100 untuk sekali restock.. Tapi 2 hari je barang da abes.. Sepanjang sabtu ahad penuh order.. So untuk kali ni sis restock banyak2.. akan datang mungkin sis akan resrock lebih banyak memandangkan dah ade agent dropship yang masuk order. Pada yang baru baca blog ni.. mesti tertanya2 apa OBE WRAP ni.. Kenapa hot sangat produk ni.. Sapa yang terlepas pandang atau terlepas baca.. boleh la baca ape ovispa ni.. Boleh klik link di bawah yer :)
 
 

 
 

 
Haaa!! ape tunggu lai.. produk hot tu... tak cuba tak tau.. dah cuba terus jatuh cinta :) Sape yang nak tau mengenai produk yang ade dalam page CFA ni.. Jangan malu.. Jangan segan.. Untuk bertanya...Boleh hubungi no di bawah yer..
*
*
*
CALL / WECHAT/ TELEGRAM/ WHATSAPP / MSG
016 - 8165300
 

03 Disember 2014

Obe Wrap - Kurus

Assalamualaikum..

Haaaaaa!! hari ni CFA nak kenalkan produk baru.. BARU ni!! Sangat2 baru kat pasaran.. Produk dari KOREA... Di Import khas dari sana yer.. Semua orang pentingkan kesihatan.. Semua perempuan.. Eh! perempuan je ker? Lelaki pun ade je yang pentingkan ke-kurusan ni tau!.. Hehehehehe... Ok la.. tanpa membuang masa.. CFA nak perkenal produk OBE WRAP ni... Aaaaaaa.. Ape Obe wrap ni??? Macam mana ianya berfungsi??? Macam mana? Macam mana?? Meh sini Sis nak story skit.. 



Haaaaa! Nampak tak gambar di atas nun? Ade HOT.. Ade COLD.. sebenarnya.. ia terdiri dari 1 kotak.. Dalam 1 kotak ade 3 paket HOT ESSENCE dan 3 paket COLD ESSENCE... kalo pandai2 guna.. leh tahan 10 hari untuk 1 kotak!... Harga pun berpatutan tau! 



Pakej OBEWRAP mengandungi OBEWRAP Tightening Cold Wrap (Dingin) dan OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap (Panas). Hanya dengan membuka gulungan dan bungkusan padat dari OBEWRAP. Balut dibahagian kawasan-kawasan yang disasarkan untuk jangka masa 30-45 minit. OBEWRAP mengandungi esen semulajadi yang mudah diserap juga bermanfaat bagi penguraian lemak. Mudah dan berkesan tanpa latihan yang diperlukan.

OBEWRAP Pakej Bungkus mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan yang dipilih: Paullinia, Cupana, Hedera Helix Extract, Produk yg berkualiti, Alam semula jadi, tidak ada alkohol, tidak menyebabkan alahan, tiada kesan sampingan yang buruk. Mengandungi pelembab dan esen murni yang berkhasiat untuk kulit yang cantik. Paket yang sedia untuk digunakan pada bila-bila masa pada setiap hari.

OBEWRAP boleh didapati dalam dua pilihan, OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap (Panas) dan OBEWRAP Tightening Cold Wrap (Dingin). Masing-masing dibalut di bahagian jenis lemak yang berbeza.


OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap (Panas) (Hot Wrap: Mengurangkan Lemak + Mengurangkan Bengkak) 
- Menggalakkan metabolisme, meningkatkan kadar metabolisme basal dan mempercepatkan penguraian lemak berlebihan.
- Merangsang sel-sel badan untuk menghasilkan haba.
- Meningkatkan aktiviti sel, meningkatkan peredaran darah dan pembuangan cecair badan yang berlebihan.
- Meningkatkan lemak kepada perubahan tenaga, mengurangkan gula kepada penukaran lemak.
* Sesuai untuk obesiti.

OBEWRAP Tightening Cold Wrap (Dingin) (Cold Wrap: Mengurangkan Lemak + Mengelakan Lapisan Lemak) 
- Meningkatkan keanjalan kulit dan mengetatkan susuk tubuh.
- Mencegah selulit dan mengelakan kaki membesar.
- Cepat menyerap ke dalam sel lemak untuk membuang toxin dalam badan.
* Sesuai untuk obesiti sederhana.




RAMUAN OBEWRAP

Paullinia, Cupana, Ekstrak Hedera Helix, Halia intipati ekstrak, Minyak lada [OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap(Panas)] & Mint Herba ekstrak [OBEWRAP Tightening Cold Wrap (Dingin)



Harga Obe Wrap tak mahal mana!! Boleh tengok di bawah yer... 



Sebarang pertanyaan sila hubungi: 016-8165300. Terima Kasih.

FAQ - Obe Wrap

Assalamulaikum..

Anda boleh baca untuk info berkenaan tentang Obe Wrap

1) A: Bagaimanakah cara menggunakan OBEWRAP?

B: Pakej OBEWRAP mengandungi OBEWRAP Tightening Cold Wrap(Dingin) dan  OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap (Panas). Hanya dengan membuka gulungan dan bungkusan padat dari Tiub OBEWRAP. Balut dibahagian kawasan-kawasan yang disasarkan untuk jangka masa 30-45 minit. Tiub OBEWRAP mengandungi esen semulajadi yang mudah diserap juga bermanfaat bagi penguraian lemak. Mudah dan berkesan tanpa latihan yang diperlukan.

2) A: Adakah OBEWRAP selamat digunakan dan mempunyai kesan sampingan?

B: OBEWRAP Pakej Bungkus mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan yang dipilih: Paullinia, Cupana, Hedera Helix Extract, Produk yg berkualiti, Alam semula jadi, tidak ada alkohol, tidak menyebabkan alahan, tiada kesan sampingan yang buruk. Mengandungi pelembab dan esen murni yang berkhasiat untuk kulit yang cantik. Paket yang sedia untuk digunakan pada bila-bila masa pada setiap hari.

3) A: Adakah OBEWRAP boleh digunakan oleh Ibu mengandung dan menyusukan anak?

B: OBEWRAP tidak digalakkan kepada ibu mengandung. Kepada ibu yang sedang menyusukan anak perlu pastikan tempat balutan adalah berjauhan dengan kawasan sensitif seperti payudara, kawasan pembedahan dan sebagainya supaya tidak memberi kesan    buruk terhadap kawasan-kawasan sensitif tersebut.

4) A: Bagaimana pula dengan mereka yang mempunyai kulit sensitif adakah boleh menggunakan OBEWRAP?

B: Tidak sesuai untuk individu yang kulit sensitif.

5) A: Bilakah masa yang terbaik menggunakan OBEWRAP untuk mendapatkan hasil yang lebih baik?

B: OBEWRAP boleh digunakan sekali sehari atau 2 kali dalam satu hari. dengan tiada kesan sampingan, kerana keutamaannya untuk menjaga kesihatan yang baik. Ianya adalah produk yang boleh dipercayai di kalangan wanita yang tidak memerlukan makanan, tidak memerlukan senaman, tidak menyebabkan loya atau kesan-kesan buruk yang lain.

6) A: Adakah berat badan akan bertambah semula selepas mencapai keputusan yang baik dengan OBEWRAP?

B: OBEWRAP dibangunkan dengan penyelidikan berdasarkan diet orang Asia, gaya hidup, dan kedudukan fisiologi dan dirumus khas dengan menggunakan ekstrak tumbuhan semula jadi dengan standard kualiti yang tinggi. Apabila digunakan secara berterusan, ia akan mewujudkan halangan anti-lemak dan mengurangkan jumlah penyerapan lemak ke dalam badan secara semulajadi.

7) A:  Apakah perbezaan antara OBEWRAP dan produk pelangsingan yang lain?

B:  Produk pertama dalam yang boleh digunakan secara balutan dgn sendiri di rumah atau ruang kerja, Ia mengubah mekanisme semula jadi dalam tubuh manusia seperti memampatkan lemak badan untuk tempoh masa yang lama. Ia tidak menyediakan penyelesaian jangka panjang kerana berat badan akan bertambah semula. OBE Wonder Wrap dengan kata lain, mengintegrasikan sains dan teknologi dengan alam semula jadi, memperkenalkan metabolisme sistem badan yang yang baru dan seimbang. Menggunakan pelbagai bahan-bahan semulajadi dan berkualiti terutamanya Pakej OBEWRAP mengandungi OBEWRAP Tightening Cold Wrap (Dingin) dan  OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap(Panas) mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan yang dipilih: Paullinia, Cupana, Ekstrak Hedera Helix, Halia intipati ekstrak, Minyak lada [OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap (Panas)] & Mint Herba ekstrak [OBEWRAP Tightening Cold Wrap (Dingin)] Paket yang sedia untuk digunakan pada bila-bila masa pada setiap hari.OBEWRAP Wonder Wrap menembusi jauh ke dalam lapisan kulit secara beransur-ansur mengurangkan lemak yang terkumpul di bahagian tertentu. OBEWRAP adalah penyelesaian kepada wanita yang inginkan sistem menguruskan badan secara selamat, sihat dan tiada kesan pemulihan.

8) A: Adakah OBEWRAP terasa panas?

B: Disebabkan Haba Panas akan yang dihasilkan oleh OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap(Panas), ia adalah perkara biasa jika mempunyai kulit merah panas selepas digunakan, ia akan pulih selepas 2-3jam dan akan    membakar lemak yang terdapat dalam badan.Digalakkan untuk bersihkan dengan air bersih. Tetapi OBEWRAP Tightening Cold Wrap(Dingin) akan merasa sejuk kerana mempunyai ekstrak Mint Herba dan akan    mengurangkan selulit dan mengelakan kaki membesar.

9) A: Berapa ukuran panjang OBEWRAP dan berapa kerap penggunaannya?

B: Ukuran panjang 5 meter dan penggunaan boleh diguna 2 kali satu hari dalam waktu yang berbeza selepas paket OBE Wonder Wrap dibuka.

10) A: Bolehkah saya memakai OBEWRAP (COLD) dan OBEWRAP (HOT) di tempat yang sama?

B: Tidak boleh pakai pada tempat yang sama tetapi boleh pakai pada masa yang sama pada bahagian yang berbeza. Sebagai contoh, OBEWRAP (COLD) boleh pakai pada bahagian lengan dan manakala OBEWRAP (HOT) pula pada bahagian paha. Satu peket boleh pakai sebanyak dua kali.

11) A:  Adakah OBEWRAP sesuai untuk Ibu yang obesiti dan adakah ia akan memberi kesan kepada bayi bagi ibu-ibu yang masih menyusukan bayi?

B:  OBEWRAP adalah amat sesuai untuk ibu-ibu selepas bersalin di mana ia bertujuan khusus kepada menyingkirkan lemak badan. Hanya balut pada kawasan yang dikehendaki untuk mendapatkan tangan dan perut yang langsing, menghilangkan selulit dan menyingkirkan lemak badan yang berlebihan. Ia bertujuan untuk memperbaharui dan membina semula metabolisme dan sistem badan yang seimbang. OBEWRAP adalah produk yang selamat dan diperolehi daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan yang dipilih, sesuai dan bermanfaat kepada tubuh badan manusia tanpa menyebabkan sebarang kesan buruk kepada kedua-dua ibu dan anak

12) A:  Adakah Senaman masih diperlukan semasa menggunakan OBEWRAP ?

B:  Tidak perlu gunakan OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap(Panas) selepas melakukan senaman atau air mandian panas untuk mencegah kulit terbakar. Ia adalah perkara biasa jika mempunyai kulit merah panas selepas digunakan, ia akan pulih selepas 2-3 jam. Sila hentikan jika kulit kemerahan yang tidak biasa terjadi, digalakkan sapu losyen badan. Jangan gunakan setiap hari, digalakkan menggunakan hari yang berselang seli. Bagi individu yang mengalami intoleransi haba, sila kurangkan penggunaan tempoh masa mengikut pilihan peribadi. Jangan cuba untuk menahan panas. Perhatikan setiap individu mempunyai toleransi panas yang berbeza.)

13) A:  Bagaimanakah rasanya selepas membalut OBEWRAP ke atas kulit saya? Adakah ia hanya boleh menghilangkan lemak hanya melalui kulit?

B:  Tidak sesuai untuk individu yang kulit sensitif. Hendaklah dibersihkan dengan air bersih sebaik sahaja selepas digunakan.Disebabkan Haba Panas akan yang dihasilkan oleh OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap(Panas) , ia adalah perkara biasa jika mempunyai kulit merah panas selepas digunakan, ia akan pulih selepas 2-3 jam. Digalakkan untuk bersihkan dengan air bersih.

14) A:  Bagaimanakah OBEWRAP membantu dan menyelesaikan untuk kehilangan lemak dengan lebih berkesan?

B:   OBEWRAP adalah pemecut senaman, produk unik yang memperkenalkan kaedah baru dengan keberkesanannya yang tinggi serta selamat kepada manusia dan persekitaran. OBEWRAP dapat membantu seseorang individu untuk membakar lemak badan secara semulajadi dan memberikan bentuk badan yang ideal. Balutkan pada kawasan berkenaan untuk membantu peningkatan kadar pembakaran lemak. Paullinia, Cupana, Hedera Helix Extract, Produk yg berkualiti, Alam semula jadi, tidak ada alkohol, tidak menyebabkan alahan, tiada kesan sampingan yang buruk. Mengandungi pelembab dan esen murni yang berkhasiat untuk kulit yang cantik.

15) A:  Adakah kesan berat badan akan bertambah semula selepas menggunakan OBEWRAP?

B:  Jangan risau kerana berat badan tidak akan bertambah semula kerana OBEWRAP mengandungi esen semulajadi yang mudah diserap juga bermanfaat bagi penguraian lemak. Mudah dan berkesan tanpa latihan yang diperlukan.

16) A: Apakah bahan-bahan utama dalam OBEWRAP, adakah ia akan menyebabkan kesan buruk ke atas tubuh badan manusia?

B: Bahan-bahan utama dalam OBEWRAP adalah seratus peratus herba iaitu mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan yang dipilih: Paullinia, Cupana, Hedera Helix Extract, Produk yg berkualiti, Alam semula jadi, tidak ada alkohol, tidak menyebabkan alahan, tiada kesan sampingan yang buruk. Mengandungi pelembab dan esen murni yang berkhasiat untuk kulit yang cantik. Paket yang sedia untuk digunakan pada bila-bila masa pada setiap hari.

17) A:  Saya tidak gemuk, tetapi tangan saya mungkin memerlukan sedikit bantuan, dalam kes ini,adakah saya masih boleh menggunakan OBEWRAP hanya untuk kawasan-kawasan ini?

B:   Boleh, tiada masalah. OBEWRAP  akan mensasarkan tisu lemak. Boleh balut pada kawasan-kawasan yang dikehendaki untuk mencapai keputusan bebas lemak.OBEWRAP cepat menyerap ke dalam sel lemak untuk membuang toxin dalam badan. Sesuai untuk obesiti sederhana.

18) A: Adakah OBEWRAP sesuai untuk lelaki juga?

B: Lelaki atau perempuan, tisu lemak terdiri daripada struktur sel-sel yang sama sahaja. OBEWRAP akan membakar tisu lemak jauh ke dalam kulit dengan mempercepatkan kadar metabolisma dan menggalakkan latihan dalaman. Boleh digunakan oleh semua lelaki dan wanita, muda dan tua.

19) A: Bau OBEWRAP macam mana?

B: OBEWRAP berbau wangi seperti herba kerana rumusan semulajadi herba-herba terpilih untuk tindak balas metabolisme yang hebat!

20) A: Adakah OBEWRAP Selamat? ada KKM ke?

B: OBEWRAP di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no rujukan NOT141100474K.

Sebarang pertanyaan sila hubungi: 016-8165300 (Whatsapp/Telegram/ Sms/ Call)

Cara Penggunaan Obe Wrap

Assalamualaikum...

Ni cara penggunaan Obe Wrap yer.. Sangat mudah!!

CARA PENGGUNAAN

1. Gunakan Pakej OBE Wonder Wrap selepas mandi atau mengelap dikawasan bersih dengan tuala yang agak suam.
2. Buka gulungan dan bungkusan padat dari Tiub OBE Wonder Wrap.
3. Balut satu kitaran atau sebanyak mana yang dikehendaki.
4. Ketatkan dalam kedudukan selamat dengan pita pelekat.
5. Bungkus sekitar 30-45 minit.
6. Keluarkan balutan dan urut bahagian yang dibungkus supaya baki esen diserap sepenuhnya.
7. Perlahan-lahan mengelap dan bersihkan bahagian yang dibalut dengan tuala yang agak suam.




Untuk melihat keberkesanan Obe wrap.. Boleh ikut step di bawah yer..


1. Tanda pada bahagian yang akan dibalut.. kemudian ukur lilit bahagian yang di tanda.


2.  Di dalam sekotak ada dua jenis pembalut,yang merah adalah HOT ,dan biru adalah COLD. Anda boleh pilih mana satu yang hendak digunakan..

3. Jika kawasan yang ingin digunakan penuh dengan lemak air, anda boleh memilih COLD pack untuk bahagian yang telah ditanda.
 

4. Anda akan rasa dingin, dan kulit mula menyerap serum tersebut.Agak 5minit , bahagian yang di balut akan  mula berpeluh, badan rasa sikit panas sebab metabolisme. Tunggu sehingga 30 minit.

5. Kawasan balutan boleh dibuka.

6. Lap kawasan yang berpeluh dan membuat ukuran semula di kawasan yang betanda.
 
 7. Selepas ukuran dibuat.. boleh sapukan apa2 losyen untuk melembabkan kulit anda.

 Selesai! Mudah bukan? Hanya mengambil masa 30-45 minit sehari!

Testimoni Obe Wrap - Kurus Balut Badan

Assalamualaikum...

Kat sini sis akak letak testimoni2 berjaya yang telah menggunakan Obe Wrap.. Sis akan update dari masa ke semasa yer.. Hot-hot lagi testimoni ni uols!