Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

16 Julai 2014

Product Terbaru.. Hangat.. Rendam Kaki Jer.. Kurus Seluruh Badan!!

Assalamualaikum..

CFA nak promote produk terbaru iaitu.. OVISPA.. Rendam kaki dan kurus seluruh badan.. KOrang2 mesti tak percayakan??Mula2 macam tak caya la juga.. Tapi lepas cuba sendiri.. Alhamdulillah.. berjaya la juga kurangkan berat badan walaupun skit.. Kurang dlm 1.5kg lepas guna 1 kotak.. Ye la kan.. Seme pun bergantung dengan jisim badan kita juga.. Ade yang turun banyak.. ade yang turun skit.. Masa CFA guna.. xde la banyak sangat peluh.. Tapi still berpeluh gak la... Sebab puas hati dengan produk ni.. so CFA nak promote dan jual.. Eh! Banyak pulak celoteh CFA kan?? Ape OVISPA tu..Haaaaaa!! ni yang CFA nak cerita ni.. 

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI  menguruskan badan dengan membakar lemak badan yang berlebihan dan menyediakan penghidratan untuk kulit serta mengawal peredaran darah. 

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI  membantu dalam meningkat metabolisme serta berkesan membuang toksin daripada badan untuk menjadikan menjadikan kulit lebih putih, lembut dan berseri.

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna. Kini anda boleh memakai apa sahaja dan bergaya dengan citarasa fesyen yang anda suka! 

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI  dihasilkan untuk memudahkan proses tersebut dengan cara yang senang ,selamat dan selesa dengan kaedah yang lebih baik dan sihat daripada liposuction atau lain-lain pembedahan kosmetik.

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI  kaya dengan protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama. 




Di dalam kotak ni terdapat 10 sachet OVISPA Foot Mix dan Juga 1 tiub slimming gel. ! kotak ini untuk kegunaan 10 hari yer.. 

Langkah2 penggunaan adalah seperti berikut :

1) Masukkan satu pek 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' foot Mix, dan 5g ( satu sudu teh ) Krim 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' ke dalam besen.

2) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 ° C. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut.

3) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.

4) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.

Nota: Berpeluh sedikit adalah biasa semasa proses tersebut. Jangan tambah air lebih panas jika ia sejuk sebelum waktu proses tamat untuk keberkesanan yang lebih baik.

Untuk membaca testimoni mereka yang telah menggunakan OVISPA.. 

boleh klik sini yer -----> TESTIMONI OVISPA - KURUS RENDAM KAKI

Untuk pembelian.. antara tawaran yang disediakan adalah seperti berikut :


Untuk mereka yang berhampiran PUTRAJAYA, DENGKIL, SEPANG, SEREMBAN dan PORT DICKSON. CFA boleh COD yer.. Cepat dapatkan OVISPA ni! Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi CFA. 

CALL / SMS / WHATSAPP / TELEGRAM /WECHAT : 0168165300



Tiada ulasan:

Catat Ulasan