Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

27 Ogos 2014

Dropship Ovispa - Tutup

Assalamualaikum..

Hari ni sis nak inform yang sis akan tutup agent dropship untuk ovispa pada 15 September ini.  Ini kerana agent Dropship sudah hampir penuh kuota yer.. InsyaALLAH.. Tak menang tangan nak handle barang2 lagi. Nanti kalo CFA rasa perlu untuk tambah kuota Dropship. Sis akan buka semula yer. Pada agent2 sis yang tanya stock. Harap bersabar yer yunk. Next stok akan sampai pada hari jumaat ni. InsyaALLAH, kalo xde apa2 masalah dengan kastam la kan. atau selewat2nya sampai pada hari isnin. Sis takleh nak janji stok akan ada, tapi insyaALLAH sis akan cuba dapatkan stok seawal boleh. Sebab produk hot sangat, sis dapat stok hari isnin lepas, hari isnin tu juga abes, so tambah lagi stok untuk kali ini. Memang ramai juga customer yang tanya, sis ade stok tak. Majoriti yang call hampa sebab durang seme cakap yang durang call merata cari, seme kata out of stok. Ade yang siap2 book sampai 12 kotak sorang. Sebab dia dah try guna untuk sekotak dan berpuas hati.. Haaaaaa!! tu penangan OVISPA yer.. Pada yang baru singgah CFA ni, sis ucapkan selamat datang, pada yang tertanya2 apa ovispa ni? Boleh klik link di bawah yer :).. Psssst!! Sis guna sendiri produk ni tau.. Testimoni juga adalah dari diri sendiri juga dari customer :) 

 




 
Haaa!! ape tunggu lai.. produk hot tu... tak cuba tak tau.. dah cuba terus jatuh cinta :) Sape yang nak tau mengenai produk yang ade dalam page CFA ni.. Jangan malu.. Jangan segan.. Untuk bertanya...Boleh hubungi no di bawah yer..
*
*
*
CALL / WECHAT/ TELEGRAM/ WHATSAPP / MSG
016 - 8165300

14 Ogos 2014

Panassss!! Produk panas sekarang.. OVISPA

Assalamualaikum..

Hai dear.. Haaaa!! ok.. produk tengah meletop letop sekarang.. Stok sis da abes.. 2 hari restock.. Abes.. 2 hari restok abes.. Da beberapa kali macam tu.. tambah 100 kotak pun abes..  mana yang dari dropship.. Mana yang untuk COD.. mana yang customer sis sendiri.. Stok kali ni sis restock lebih lebih lagi kotak.. Tak tau la cukup ke tak.. Sis hold dulu mana2 agent dropship yang nak.. Sebab stok pada sis da licin!! kat HQ pun macam tu juga.. Penangan produk Ovispa ni..Alhamdulillah.. rezeki keluarga.. Pada yang baru baca blog ni.. mesti tertanya2 apa OVISPA ni.. Kenapa hot sangat produk ni.. Sapa yang terlepas pandang atau terlepas baca.. boleh la baca ape ovispa ni.. Boleh klik link di bawah yer :).. Psssst!! Sis guna sendiri produk ni tau.. Testimoni juga adalah dari diri sendiri juga dari customer :) 
 



Haaa!! ape tunggu lai.. produk hot tu... tak cuba tak tau.. dah cuba terus jatuh cinta :) Sape yang nak tau mengenai produk yang ade dalam page CFA ni.. Jangan malu.. Jangan segan.. Untuk bertanya...Boleh hubungi no di bawah yer..
*
*
*
CALL / WECHAT/ TELEGRAM/ WHATSAPP / MSG
016 - 8165300
 

11 Ogos 2014

Hot! Hot! Hot! Ovispa!!

Assalamualaikum..

Haiii!! Ape yang hot sangat tu?? Ni haaaa!! Produk Ovispa ni.. Kenapa sis kata HOT? Kenapa?? Kenapa?? Mana tak hot nyer? Baru je restock.. Dah sis kena restock lagi... Mau tak HOT namanyer tu? Berderet-deret masuk mesej dan whatsapp bertanyakan pasal produk OVISPA ni.. Untuk jadi agent dropship pun banyak email dan mesej yang masuk.. Sabar yer... Sis jawab email dan mesej satu-satu yer.. Hari ni sis terpaksa restock 100 kotak lagi.. dulu sis restock 50 untuk sekali restock.. Tapi 2 hari je barang da abes.. So untuk kali ni sis restock 100.. akan datang mungkin sis akan resrock lebih banyak memandangkan dah ade agent dropship yang masuk order. Agent dropship masih sis buka.. Masih ada beberapa kekosongan lagi yer.. Pastu.. sis akan tutup.. Pada yang baru baca blog ni.. mesti tertanya2 apa OVISPA ni.. Kenapa hot sangat produk ni.. Sapa yang terlepas pandang atau terlepas baca.. boleh la baca ape ovispa ni.. Boleh klik link di bawah yer :)

Ade testimoni terbaru yang sis akan masukkan.. nanti.. boleh la tengok di link testimoni produk ovispa ni yer.. 





Haaa!! ape tunggu lai.. produk hot tu... tak cuba tak tau.. dah cuba terus jatuh cinta :) Sape yang nak tau mengenai produk yang ade dalam page CFA ni.. Jangan malu.. Jangan segan.. Untuk bertanya...Boleh hubungi no di bawah yer..
*
*
*
CALL / WECHAT/ TELEGRAM/ WHATSAPP / MSG
016 - 8165300

07 Ogos 2014

Agent Dropship OVISPA.. Dibuka sekarang..



Assalamualaikum..

NAK TAMBAH DUIT POKET..NAK BELAJAR BERNIAGA..JOM SIS TUNJUKKAN CARANYA...NI BUKAN SKIM CEPAT KAYA..NI USAHA SAMPAI BERJAYA...CFA MENAWARKAN peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menambah duit poket menjadi ejen DROPSHIP.

UNTUK menjadi ejen dropship. Hanya perlu PROMOTE ONLINE OR OFFLINE barangan OVISPA.. Maklumat mengenai Produk juga telah disediakan.. Segala kerja PEMBUNGKUSAN dan PENGEPOSAN, CFA akan lakukan bagi pihak egen dropship....zaman serba maju dan dunia tanpa sepadan sekarang ni nk cari duit pun tak perlu modal yg penting usaha,rajin dan doa....

KELEBIHAN dropship dengan CFA :


1) Tidak perlu modal dan tidak perlu simpan stok.


2) Tidak perlu menghantar/membungkus barang.


3) Keuntungan yang diperolehi adalah keuntungan bersih



Nak Tahu caranya.. PM CFA!! Sis akan tunjukkan caranya!! TIADA MODAL!! TIADA SIMPANAN STOK!! HANYA PROMOTE SAHAJA!! 
Boleh emailkan pertanyaan anda ke cah.cantek@gmail.com ATAU CALL / whatsapp/ msg 016-8165300

06 Ogos 2014

Ape?? Produk HOT da nak abes? OVISPA

Assalamualaikum...

Semalam CFA da mula beroperasi seperti biasa.. Semalam sis ade mention kan yang sis ada order 50 kotak lagi untuk batch ke-3.. Mula operasi kembali semalam.. Nak tau? Hari ni sis terpaksa order lg tambahan untuk OVISPA... Alhamdulillah.. Sambutan tak putus2 dari semalam ke hari ni.. Sehinggakan sis terpaksa restock lagi.. Mana yang minta pos.. COD.. Hampir tak menang tangan semlm! Hari ni mau COD di bangi dan dengkil.. Tunggu yer customer ku sayang.. Terima kasih pada yang membeli dan percaya pada produk ni.. pada yang repeat order juga.. Terima kasih banyak2 yer.. Tinggal lagi beberapa kotak je OVISPA dalam tangan sekarang.. InsyaALLAH esok sampai stock baru di tangan.. pada yang nak tau keberkesanan OVISPA.. jangan malu jangan segan hubungi sis yer? Produk HOT!!! Terlajak laris.. meletop katanya.. Baru restock semalam.. terpaksa restock semula hari ni.. Pada yang baru membaca web CFA.. selamat datang.. pada yang nak tau pasal OVISPA.. boleh klik link di bawah yer :)



 

Haaa!! ape tunggu lai.. produk hot tu... tak cuba tak tau.. dah cuba terus jatuh cinta :) Sape yang nak tau mengenai produk yang ade dalam page CFA ni.. Jangan malu.. Jangan segan.. Untuk bertanya...Boleh hubungi no di bawah yer..
*
*
*
CALL / WECHAT/ TELEGRAM/ WHATSAPP / MSG
016 - 8165300

05 Ogos 2014

Selamat Hari Raya!!

Assalamualaikum...

Rasanya masih sempat untuk CFA mengucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada semua pelanggan CFA.. SELAMAT HARI RAYA.. MAAF ZAHIR DAN BATIN.. Hari ini CFA akan beroperasi seperti biasa untuk.. sape2 yang dah order barang dan telah membuat pembayaran.. Sis akan proses penghantaran hari ni yer.. Kepada siapa2 yang nak order.. Jangan malu jangan segan.. sila la order laju-laju :)

Stock OVISPA yang baru akan sampai hari ni.. 50 kotak batch ke-2 da abes.. ni order lagi 50 kotak batch ke-3.. So.. pada sape2 yang nak order OVISPA ngan sis.. cepat order yer!! Sape yang baru baca blog.. Nak tau ape tu ovispa?? Produk HOT ni!! Boleh baca kat link bawah yer :)


Haaa!! ape tunggu lai.. produk hot tu... tak cuba tak tau.. dah cuba terus jatuh cinta :)

Pada yang nak order tudung/ shawl / produk lain.. leh tgk kat page produk yer.. sila la order jangan malu2.. :)

Sape yang nak tau mengenai produk yang ade dalam page CFA ni.. Jangan malu.. Jangan segan.. Untuk bertanya...Boleh hubungi no di bawah yer..

*
*
*
CALL / WECHAT/ TELEGRAM/ WHATSAPP / MSG
016 - 8165300