Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

06 Ogos 2014

Ape?? Produk HOT da nak abes? OVISPA

Assalamualaikum...

Semalam CFA da mula beroperasi seperti biasa.. Semalam sis ade mention kan yang sis ada order 50 kotak lagi untuk batch ke-3.. Mula operasi kembali semalam.. Nak tau? Hari ni sis terpaksa order lg tambahan untuk OVISPA... Alhamdulillah.. Sambutan tak putus2 dari semalam ke hari ni.. Sehinggakan sis terpaksa restock lagi.. Mana yang minta pos.. COD.. Hampir tak menang tangan semlm! Hari ni mau COD di bangi dan dengkil.. Tunggu yer customer ku sayang.. Terima kasih pada yang membeli dan percaya pada produk ni.. pada yang repeat order juga.. Terima kasih banyak2 yer.. Tinggal lagi beberapa kotak je OVISPA dalam tangan sekarang.. InsyaALLAH esok sampai stock baru di tangan.. pada yang nak tau keberkesanan OVISPA.. jangan malu jangan segan hubungi sis yer? Produk HOT!!! Terlajak laris.. meletop katanya.. Baru restock semalam.. terpaksa restock semula hari ni.. Pada yang baru membaca web CFA.. selamat datang.. pada yang nak tau pasal OVISPA.. boleh klik link di bawah yer :)



 

Haaa!! ape tunggu lai.. produk hot tu... tak cuba tak tau.. dah cuba terus jatuh cinta :) Sape yang nak tau mengenai produk yang ade dalam page CFA ni.. Jangan malu.. Jangan segan.. Untuk bertanya...Boleh hubungi no di bawah yer..
*
*
*
CALL / WECHAT/ TELEGRAM/ WHATSAPP / MSG
016 - 8165300

Tiada ulasan:

Catat Ulasan