Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

27 Ogos 2014

Dropship Ovispa - Tutup

Assalamualaikum..

Hari ni sis nak inform yang sis akan tutup agent dropship untuk ovispa pada 15 September ini.  Ini kerana agent Dropship sudah hampir penuh kuota yer.. InsyaALLAH.. Tak menang tangan nak handle barang2 lagi. Nanti kalo CFA rasa perlu untuk tambah kuota Dropship. Sis akan buka semula yer. Pada agent2 sis yang tanya stock. Harap bersabar yer yunk. Next stok akan sampai pada hari jumaat ni. InsyaALLAH, kalo xde apa2 masalah dengan kastam la kan. atau selewat2nya sampai pada hari isnin. Sis takleh nak janji stok akan ada, tapi insyaALLAH sis akan cuba dapatkan stok seawal boleh. Sebab produk hot sangat, sis dapat stok hari isnin lepas, hari isnin tu juga abes, so tambah lagi stok untuk kali ini. Memang ramai juga customer yang tanya, sis ade stok tak. Majoriti yang call hampa sebab durang seme cakap yang durang call merata cari, seme kata out of stok. Ade yang siap2 book sampai 12 kotak sorang. Sebab dia dah try guna untuk sekotak dan berpuas hati.. Haaaaaa!! tu penangan OVISPA yer.. Pada yang baru singgah CFA ni, sis ucapkan selamat datang, pada yang tertanya2 apa ovispa ni? Boleh klik link di bawah yer :).. Psssst!! Sis guna sendiri produk ni tau.. Testimoni juga adalah dari diri sendiri juga dari customer :) 

 




 
Haaa!! ape tunggu lai.. produk hot tu... tak cuba tak tau.. dah cuba terus jatuh cinta :) Sape yang nak tau mengenai produk yang ade dalam page CFA ni.. Jangan malu.. Jangan segan.. Untuk bertanya...Boleh hubungi no di bawah yer..
*
*
*
CALL / WECHAT/ TELEGRAM/ WHATSAPP / MSG
016 - 8165300

Tiada ulasan:

Catat Ulasan