Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

11 Ogos 2014

Hot! Hot! Hot! Ovispa!!

Assalamualaikum..

Haiii!! Ape yang hot sangat tu?? Ni haaaa!! Produk Ovispa ni.. Kenapa sis kata HOT? Kenapa?? Kenapa?? Mana tak hot nyer? Baru je restock.. Dah sis kena restock lagi... Mau tak HOT namanyer tu? Berderet-deret masuk mesej dan whatsapp bertanyakan pasal produk OVISPA ni.. Untuk jadi agent dropship pun banyak email dan mesej yang masuk.. Sabar yer... Sis jawab email dan mesej satu-satu yer.. Hari ni sis terpaksa restock 100 kotak lagi.. dulu sis restock 50 untuk sekali restock.. Tapi 2 hari je barang da abes.. So untuk kali ni sis restock 100.. akan datang mungkin sis akan resrock lebih banyak memandangkan dah ade agent dropship yang masuk order. Agent dropship masih sis buka.. Masih ada beberapa kekosongan lagi yer.. Pastu.. sis akan tutup.. Pada yang baru baca blog ni.. mesti tertanya2 apa OVISPA ni.. Kenapa hot sangat produk ni.. Sapa yang terlepas pandang atau terlepas baca.. boleh la baca ape ovispa ni.. Boleh klik link di bawah yer :)

Ade testimoni terbaru yang sis akan masukkan.. nanti.. boleh la tengok di link testimoni produk ovispa ni yer.. 





Haaa!! ape tunggu lai.. produk hot tu... tak cuba tak tau.. dah cuba terus jatuh cinta :) Sape yang nak tau mengenai produk yang ade dalam page CFA ni.. Jangan malu.. Jangan segan.. Untuk bertanya...Boleh hubungi no di bawah yer..
*
*
*
CALL / WECHAT/ TELEGRAM/ WHATSAPP / MSG
016 - 8165300

Tiada ulasan:

Catat Ulasan