Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

14 Ogos 2014

Panassss!! Produk panas sekarang.. OVISPA

Assalamualaikum..

Hai dear.. Haaaa!! ok.. produk tengah meletop letop sekarang.. Stok sis da abes.. 2 hari restock.. Abes.. 2 hari restok abes.. Da beberapa kali macam tu.. tambah 100 kotak pun abes..  mana yang dari dropship.. Mana yang untuk COD.. mana yang customer sis sendiri.. Stok kali ni sis restock lebih lebih lagi kotak.. Tak tau la cukup ke tak.. Sis hold dulu mana2 agent dropship yang nak.. Sebab stok pada sis da licin!! kat HQ pun macam tu juga.. Penangan produk Ovispa ni..Alhamdulillah.. rezeki keluarga.. Pada yang baru baca blog ni.. mesti tertanya2 apa OVISPA ni.. Kenapa hot sangat produk ni.. Sapa yang terlepas pandang atau terlepas baca.. boleh la baca ape ovispa ni.. Boleh klik link di bawah yer :).. Psssst!! Sis guna sendiri produk ni tau.. Testimoni juga adalah dari diri sendiri juga dari customer :) 
 



Haaa!! ape tunggu lai.. produk hot tu... tak cuba tak tau.. dah cuba terus jatuh cinta :) Sape yang nak tau mengenai produk yang ade dalam page CFA ni.. Jangan malu.. Jangan segan.. Untuk bertanya...Boleh hubungi no di bawah yer..
*
*
*
CALL / WECHAT/ TELEGRAM/ WHATSAPP / MSG
016 - 8165300
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan