Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

05 Ogos 2014

Selamat Hari Raya!!

Assalamualaikum...

Rasanya masih sempat untuk CFA mengucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada semua pelanggan CFA.. SELAMAT HARI RAYA.. MAAF ZAHIR DAN BATIN.. Hari ini CFA akan beroperasi seperti biasa untuk.. sape2 yang dah order barang dan telah membuat pembayaran.. Sis akan proses penghantaran hari ni yer.. Kepada siapa2 yang nak order.. Jangan malu jangan segan.. sila la order laju-laju :)

Stock OVISPA yang baru akan sampai hari ni.. 50 kotak batch ke-2 da abes.. ni order lagi 50 kotak batch ke-3.. So.. pada sape2 yang nak order OVISPA ngan sis.. cepat order yer!! Sape yang baru baca blog.. Nak tau ape tu ovispa?? Produk HOT ni!! Boleh baca kat link bawah yer :)


Haaa!! ape tunggu lai.. produk hot tu... tak cuba tak tau.. dah cuba terus jatuh cinta :)

Pada yang nak order tudung/ shawl / produk lain.. leh tgk kat page produk yer.. sila la order jangan malu2.. :)

Sape yang nak tau mengenai produk yang ade dalam page CFA ni.. Jangan malu.. Jangan segan.. Untuk bertanya...Boleh hubungi no di bawah yer..

*
*
*
CALL / WECHAT/ TELEGRAM/ WHATSAPP / MSG
016 - 8165300

Tiada ulasan:

Catat Ulasan