Tak Baik.. Dosa tau!

Perhatian kepada Pembeli

KLIK SINI UNTUK SENARAI PRODUK DI CAH CANTEK
Sebarang Pertanyaan boleh dibuat melalui Call/ SMS ke 016-8165300 atau melalui email cah.cantek@gmail.com

15 Disember 2014

Hot!! Hot!! Hot!! Produk terbaru yang laris sekarang!!

Assalamualaikum..


Haiii!! Ape yang hot sangat tu?? Ni haaaa!! Produk Obe Wrap ni.. Kenapa sis kata HOT? Kenapa?? Kenapa?? Mana tak hot nyer? Baru je restock.. Dah sis kena restock lagi... Mau tak HOT namanyer tu? Berderet-deret masuk mesej dan whatsapp bertanyakan pasal produk OBE WRAP ni.. Untuk jadi agent dropship pun banyak email dan mesej yang masuk.. Sabar yer... Sis jawab email dan mesej satu-satu yer.. Hari ni sis terpaksa restock 150 kotak lagi.. khamis lepas da restock 100 untuk sekali restock.. Tapi 2 hari je barang da abes.. Sepanjang sabtu ahad penuh order.. So untuk kali ni sis restock banyak2.. akan datang mungkin sis akan resrock lebih banyak memandangkan dah ade agent dropship yang masuk order. Pada yang baru baca blog ni.. mesti tertanya2 apa OBE WRAP ni.. Kenapa hot sangat produk ni.. Sapa yang terlepas pandang atau terlepas baca.. boleh la baca ape ovispa ni.. Boleh klik link di bawah yer :)
 
 

 
 

 
Haaa!! ape tunggu lai.. produk hot tu... tak cuba tak tau.. dah cuba terus jatuh cinta :) Sape yang nak tau mengenai produk yang ade dalam page CFA ni.. Jangan malu.. Jangan segan.. Untuk bertanya...Boleh hubungi no di bawah yer..
*
*
*
CALL / WECHAT/ TELEGRAM/ WHATSAPP / MSG
016 - 8165300
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan