MAKLUMAN

03 Disember 2014

Obe Wrap - Kurus

Assalamualaikum..

Haaaaaa!! hari ni CFA nak kenalkan produk baru.. BARU ni!! Sangat2 baru kat pasaran.. Produk dari KOREA... Di Import khas dari sana yer.. Semua orang pentingkan kesihatan.. Semua perempuan.. Eh! perempuan je ker? Lelaki pun ade je yang pentingkan ke-kurusan ni tau!.. Hehehehehe... Ok la.. tanpa membuang masa.. CFA nak perkenal produk OBE WRAP ni... Aaaaaaa.. Ape Obe wrap ni??? Macam mana ianya berfungsi??? Macam mana? Macam mana?? Meh sini Sis nak story skit.. 



Haaaaa! Nampak tak gambar di atas nun? Ade HOT.. Ade COLD.. sebenarnya.. ia terdiri dari 1 kotak.. Dalam 1 kotak ade 3 paket HOT ESSENCE dan 3 paket COLD ESSENCE... kalo pandai2 guna.. leh tahan 10 hari untuk 1 kotak!... Harga pun berpatutan tau! 



Pakej OBEWRAP mengandungi OBEWRAP Tightening Cold Wrap (Dingin) dan OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap (Panas). Hanya dengan membuka gulungan dan bungkusan padat dari OBEWRAP. Balut dibahagian kawasan-kawasan yang disasarkan untuk jangka masa 30-45 minit. OBEWRAP mengandungi esen semulajadi yang mudah diserap juga bermanfaat bagi penguraian lemak. Mudah dan berkesan tanpa latihan yang diperlukan.

OBEWRAP Pakej Bungkus mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan yang dipilih: Paullinia, Cupana, Hedera Helix Extract, Produk yg berkualiti, Alam semula jadi, tidak ada alkohol, tidak menyebabkan alahan, tiada kesan sampingan yang buruk. Mengandungi pelembab dan esen murni yang berkhasiat untuk kulit yang cantik. Paket yang sedia untuk digunakan pada bila-bila masa pada setiap hari.

OBEWRAP boleh didapati dalam dua pilihan, OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap (Panas) dan OBEWRAP Tightening Cold Wrap (Dingin). Masing-masing dibalut di bahagian jenis lemak yang berbeza.


OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap (Panas) (Hot Wrap: Mengurangkan Lemak + Mengurangkan Bengkak) 
- Menggalakkan metabolisme, meningkatkan kadar metabolisme basal dan mempercepatkan penguraian lemak berlebihan.
- Merangsang sel-sel badan untuk menghasilkan haba.
- Meningkatkan aktiviti sel, meningkatkan peredaran darah dan pembuangan cecair badan yang berlebihan.
- Meningkatkan lemak kepada perubahan tenaga, mengurangkan gula kepada penukaran lemak.
* Sesuai untuk obesiti.

OBEWRAP Tightening Cold Wrap (Dingin) (Cold Wrap: Mengurangkan Lemak + Mengelakan Lapisan Lemak) 
- Meningkatkan keanjalan kulit dan mengetatkan susuk tubuh.
- Mencegah selulit dan mengelakan kaki membesar.
- Cepat menyerap ke dalam sel lemak untuk membuang toxin dalam badan.
* Sesuai untuk obesiti sederhana.




RAMUAN OBEWRAP

Paullinia, Cupana, Ekstrak Hedera Helix, Halia intipati ekstrak, Minyak lada [OBEWRAP Fat Burn Hot Wrap(Panas)] & Mint Herba ekstrak [OBEWRAP Tightening Cold Wrap (Dingin)



Harga Obe Wrap tak mahal mana!! Boleh tengok di bawah yer... 



Sebarang pertanyaan sila hubungi: 016-8165300. Terima Kasih.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan